Owlet chiar ajută 💯

Șoseta lui Vincent a început să raporteze o problemă seara devreme, când se pregătea de somn (a avut-o pusă de dinainte și totul era bine). Totul părea perfect normal, nu părea să aibă un tantrum, nu avea nicio problem de respirație, doar adormea. Când am verificat prima alarmă în aplicație și am văzut o frecvență cardiacă de aproximativ 295/min, am considerat că este o greșeală, deoarece părea totul perfect normal. Alarmele au continuat și după repornirea aparatului, ceea ce deja ni se părea ciudat, asa ca am pus urechea la pieptul copilului pentru a îi asculta bătăile inimii si am auzit ca inima ii bate prea tare. Am luat legătura mai întâi cu medicul, vecina noastră. Și ea i-a ascultat inima, și a sunat imediat la serviciile de urgență.

La internarea, în secția de urgențe pediatrie a Spitalului Universitar Olomouc, șeful secției l-a diagnosticat cu o tahicardie (confirmată ulterior de cardiologi) pe baza înregistrărilor ECG.

Ne-au spus că este destul de rar întâlnită pentru copiii atât de mici și că nu au văzut niciodată un copil mic adus în stare atât de „bună” încât majoritatea bebelușilor sunt deja albaștri.

În secția de terapie intensivă am fost vizitați de cardiologi care ne-au întrebat despre șosetă și ne-au cerut informații despre acesta, spunând că intenționează să cumpere produsul pentru copiii care au fost diagnosticați cu probleme cardiace și s-au îregistrat la cardiologie.

Jakub – IT Manager

Coș de cumpărături
Scroll to Top