Owlet chiar ajut─â ­čĺ»

╚śoseta lui Vincent a ├«nceput s─â raporteze o problem─â seara devreme, c├ónd se preg─âtea de somn (a avut-o pus─â de dinainte ╚Öi totul era bine). Totul p─ârea perfect normal, nu p─ârea s─â aib─â un tantrum, nu avea nicio problem de respira╚Ťie, doar adormea. C├ónd am verificat prima alarm─â ├«n aplica╚Ťie ╚Öi am v─âzut o frecven╚Ť─â cardiac─â de aproximativ 295/min, am considerat c─â este o gre╚Öeal─â, deoarece p─ârea totul perfect normal. Alarmele au continuat ╚Öi dup─â repornirea aparatului, ceea ce deja ni se p─ârea ciudat, asa ca am pus urechea la pieptul copilului pentru a ├«i asculta b─ât─âile inimii si am auzit ca inima ii bate prea tare. Am luat leg─âtura mai ├«nt├ói cu medicul, vecina noastr─â. ╚śi ea i-a ascultat inima, ╚Öi a sunat imediat la serviciile de urgen╚Ť─â.

La internarea, ├«n sec╚Ťia de urgen╚Ťe pediatrie a Spitalului Universitar Olomouc, ╚Öeful sec╚Ťiei l-a diagnosticat cu o tahicardie (confirmat─â ulterior de cardiologi) pe baza ├«nregistr─ârilor ECG.

Ne-au spus c─â este destul de rar ├«nt├ólnit─â pentru copiii at├ót de mici ╚Öi c─â nu au v─âzut niciodat─â un copil mic adus ├«n stare at├ót de ÔÇ×bun─âÔÇŁ ├«nc├ót majoritatea bebelu╚Öilor sunt deja alba╚Ötri.

├Än sec╚Ťia de terapie intensiv─â am fost vizita╚Ťi de cardiologi care ne-au ├«ntrebat despre ╚Öoset─â ╚Öi ne-au cerut informa╚Ťii despre acesta, spun├ónd c─â inten╚Ťioneaz─â s─â cumpere produsul pentru copiii care au fost diagnostica╚Ťi cu probleme cardiace ╚Öi s-au ├«registrat la cardiologie.

Jakub – IT Manager

Coș de cumpărături
Scroll to Top