6 sfaturi pentru Luna siguranței bebelușului

Conținutul furnizat pe acest blog este destinat doar în scop informativ și educațional. Nu este un substitut pentru sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesionist. Solicitați întotdeauna sfatul unui furnizor de asistență medicală calificat pentru orice întrebări pe care le aveți și pentru a afla mai multe despre nevoile specifice ale copilului dumneavoastră.

Luna Septembrie este Luna siguranței bebelușului. Acordați timp pentru siguranța bebelușului dvs. Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a vă păstra micuțul în siguranță și departe de pericol, iar noi suntem aici pentru a ne asigura că știți ce să faceți. Deoarece suntem o companie fondată de părinți, pentru părinți, Owlet se angajează să ofere instrumentele și resursele necesare pentru a ajuta părinții să-și păstreze copiii în siguranță tot timpul.

Continuați să citiți pentru șase sfaturi pentru a vă ajuta să vă mențineți copilul în siguranță 

Sfaturi pentru siguranța copilului 

  1. Practicați întotdeauna un somn sigur

Bebelușii au o rutină în care au nevoie de mâncare, somn și de schimbarea scutecului. Oricât de obosiți ați fi, este important să vă amintiți întotdeauna să urmați pasii pentru un somn în condiții de siguranță pentru bebeluș. Pentru a vă aminti elementele unui somn în condiții de siguranță, trebuie pur și simplu să vă amintiți „ABC-ul”:

Alone (Singur): Puneți copilul în pătuțul său, fără pături, perne sau animale de pluș.

Back (Spate): Întindeți copilul pe spate, fie înfășat, fie neînfășat.

Crib (Patul):  Bebelusul trebuie să doarmă întotdeauna în propriul patut său patuț.

  1. Verificați de două ori scaunul auto

Înainte de a părăsi spitalul sau centrul de naștere, trebuie să aveți un scaun auto pentru copil instalat în mașină. Cu toate acestea, se estimează că mai mult de jumătate dintre scaunele auto sunt instalate incorect sau nu sunt utilizate corespunzător. Dacă sunteți părintele unui copil mic, este important să vă asigurați că scaunul auto este instalat corect iar copilul este poziționat corect înainte de fiecare drum cu mașina. Accidentele de mașină sunt una dintre principalele cauze de deces pentru copiii cu vârsta sub 5 ani, așa că este esențial să vă asigurați că faceți tot ce puteți pentru asiguranța celui mic. Aflați mai multe despre instalarea scaunului auto și cum pentru a vă instala în siguranță scaunul pentru copii la Safe Kids Worldwide.

  1. Investiți într-un monitor pentru bebeluși

A îl supraveghea pe cel mic este una dintre cele mai bune modalități a îl știi în siguranță. În plus, un monitor pentru bebeluși vă poate oferi o oarecare liniște atunci când nu puteți fi în aceeași cameră cu cel mic.

Pentru o viziune de ansamblu asupra stării de bine a bebelușului folosiți Owlet Dream Duo 2. Urmăriți indicatori de calitate pentru somnul bebelușului – cum ar fi ritmul cardiac și nivelul de oxigen – în timp ce îl supravegheați și vizualizați video HD direct pe telefonul dvs. În plus, veți putea să vizionați și să salvați clipuri video, să utilizați Tehnologia Predictive Sleep pentru a afla când ar trebui să fie următorul somn al bebelușului și să primiți notificări atunci când bebelușul ar putea avea nevoie de dvs.

  1. Plan pentru Situații de Urgență

Siguranța bebelușului include mai mult decât mediul acasă. Dezastrele naturale cum ar fi inundațiile, incendiile și tornadele afectează mii de familii în fiecare an, iar planificarea din timp poate economisi timp și stres și vă poate ajuta să vă păstrați întreaga familie în siguranță. Pentru a vă pregăti pentru potențiale urgențe:

  • Creați o listă de contacte de urgență
  • Evaluați iesirile de urgența din  casa sau planificați o rută de evacuare
  • Aveți la îndemână o geantă cu produse necesare în cazul unei urgențe
  1. Instalați alarme de fum și monoxid de carbon

Asigurați-vă că locuința dvs. este echipată cu alarme de fum și monoxid de carbon și că acestea funcționează. Testați-le lunar și verificați bateriile în mod regulat pentru a vă asigura că sunt întotdeauna operaționale. Toate casele și apartamentele ar trebui să aibă alarme de fum și monoxid de carbon funcționale la fiecare etaj și una în apropierea surselor de căldură precum bucătărie și cuptor. În cazul unui incendiu sau a unei scurgeri de monoxid de carbon, aceste alarme v-ar putea salva viața.

  1. Securizați cablurile libere

Prizele electrice și cablurile lungi de la jaluzele prezintă un risc foarte grav de strangulare pentru bebeluși și copii mici. Înfășurați și asigurați lungimea suplimentară a cablului de la lămpi sau monitoare și nu puneți niciodată pătuțul copilului dvs. lângă cablurile nesigure. Pentru siguranța copilului dvs utilizați Owlet Cam® 2. Owlet Cam vine cu un kit de montare pe perete sigur pentru a ține cablurile libere departe de mâinile celor mici și poate fi montată peste pătuțul bebelușului fără griji. Owlet Cam transmite, de asemenea, printr-o conexiune Wi-Fi sigură, astfel încât numai cei pe care îi alegeți vor avea acces la vizualizare.

 

Luna siguranței bebelușului este o șansă excelentă pentru a ne reaminti practicile standard de siguranță pentru bebeluși enumerate mai sus și a afla mai multe despre siguranța bebelușului. Este nevoie de multă grijă și atenție pentru a crește un copil iar Owlet este mândru că oferă un ajutor de nădejde părinților de pretutindeni.

 

Madelyn Harris

Originară din California de Sud, copywriter Madelyn Harris a trăit și a lucrat în mai multe locații din US și internaționale. Locurile ei preferate includ Hoi An, Vietnam și Napier, Noua Zeelandă.

Coș de cumpărături
Scroll to Top