O viață trăită fără frică, datorită lui Owlet!

Când am văzut pentru prima oară reclama OWLET și, după ce am citit despre produs, am știut că este exact ceea ce aveam nevoie. Din păcate, nu ne puteam permite financiar produsul, dar total neașteptat, OWLET ne-a oferit posibilitatea de a îl încerca, și am ajuns să experimentăm unicitatea acestei șosete inteligente. Urmărește ritmul cardiac, tendințele somnului și nivelul de oxigen din sânge.

Fiul meu are sindromul Down, a avut 7 operații și mai are de urmat încă două operații pe inimă. Monitorizarea saturației de oxigen este foarte importantă pentru noi. O problemă uriașă ce a fost scoasă la iveală de multiplele operații pe care le-a avut, este faptul că nu suportă să aibă pus pe corp niciun dispozitiv medical. Pe măsură ce crește, cu atât se împotrivește mai mult, dar deoarece Owlet este foarte confortabil, pe fiul meu nu îl deranjează deloc. Nu are nicio problemă să o aibă pe picior. Nu il impiedica, nu il jenează, nu il taie si cel mai important – nu îi simte, nu trebuie să-și țină mâna sau degetul fix, ca atunci cand ii se măsoară saturația de pe deget. Se simte liber și de aceea îl acceptă.

Ce înseamnă asta pentru mine? Un somn mai liniștit! Faptul că dorm în patul meu și nu îmi mai este frică să adorm, este un sentiment foarte plăcut. Asta înseamnă că și eu sunt calmă, ceea ce este foarte important pentru copil.Părinte fericit = copil fericit. 

Aplicația de pe telefon mă avertizează dacă șoseta s-a deplasat de pe picior și nu mai poate monitoriza, sau dacă este ceva în neregulă. Pot vedea totul de la distanță, direct pe telefonul meu, fără a merge în camera lui pentru a-i verifica respirația și a-i tulbura somnul. Un alt mare avantaj este camera Owlet, prin care pot vedea ce face, dacă s-a trezit. Dacă bănuiesc că ceva nu este în regulă, pot verifica rapid și prompt ce face copilul și cum se simte, de oriunde, la orice oră, fără a îl deranja. 

OWLET ne-a schimbat viața! Suntem mai calmi, mai fericiți și fără stres.

MULȚUMESC

Mama micuțului Matias

Coș de cumpărături
Scroll to Top