Despre Owlet

Owlet este un brand inovator care este specializat în realizarea de dispozitive inteligente pentru bebeluși și copii. Compania a fost fondată în 2013 în Provo, Utah, SUA. Fondatorii săi, Kurt Workman și Jordan Monroe, au fost îngrijorați pentru siguranța bebelușului lor și au trecut prin stresul verificărilor nocturne pentru a se asigura că bebelușul lor este bine. Așa că au decis să să creeze un produs care să ofere părinților un somn mai odihnitor, să le permită să-și urmărească copilul și să se asigure că primesc întotdeauna informațiile de care au nevoie la momentul potrivit.

Așa s-a născut primul produs: Owlet Smart Sock. În 2015, compania a introdus o a doua versiune care urmărea, de asemenea, ritmul cardiac și nivelul de oxigen din sânge. De atunci, folosesc tehnologia de ultimă generație și au lucrat constant la îmbunătățirea produselor, pentru a le face mai sigure, fiabile și ușor de utilizat. Au fost dezvoltate noi generații de șosete inteligente, iar linia de produse a fost, de asemenea, extinsă pentru a include camere inteligente pentru monitorizarea somnului, măsurarea temperaturii și umidității camerei.

Owlet a devenit un brand de top în îngrijirea nou-născuților și a sugarilor printr-o inovație constantă și a câștigat numeroase premii. A monitorizat peste 4,2 miliarde de bătăi ale inimii bebelușilor și acest număr este în continuare în creștere. Peste un milion de părinți și-au pus deja încrederea în Owlet – plus 94% dintre ei au confirmat că îi ajută să doarmă mai liniștiti și 96% simt mai puțin stres. Părinții sunt încântați de produsele Owlet și oferă companiei motivația pentru a-și continua eforturile. Compania operează în prezent în SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă și Europa.

Coș de cumpărături
Scroll to Top