În cutie veți găsi: stația de bază, senzorul pentru șosetă, perechile de șosete (șosetă pentru piciorul drept și șosetă pentru piciorul stâng), un manual de utilizare, un adaptor de curent alternativ și cabluri de încărcare.

Pachetul Owlet Smart Sock 3 conține 2 perechi, marimea 1 și 2 pentru bebeluși de la 0 la 18 luni – cu greutatea cuprinsă între 2,3 și 13,6 kg.

Pachetul Owlet Smart Sock 3 Plus conține 3 perechi, marimea 1 și 2 pentru bebeluși de la 0 la 18 luni – cu greutatea cuprinsă între 2,3 și 13,6 kg și mărimea 3 pentru copiii cu varsta cuprinsă între 18 luni si 5 ani sau cu greutatea cuprinsă între 13,6 kg și 25 kg.

Șoseta Smart Sock folosește pulsoximetria pentru a măsura ritmul cardiac și nivelul de oxigen al bebelușului. Senzorul electronic trimite informatiile privind ritmul cardiac și nivelul de oxigen al bebelușului dvs. către stația de bază. Stația de bază trimite apoi ritmul cardiac și nivelul de oxigen al bebelușului către smartphone-ul dvs.

Șoseta Smart Sock și Stația de bază se conectează prin Bluetooth cu energie redusă. Conexiunea Wi-Fi este necesară doar dacă doriți să utilizați aplicația pentru telefon pentru a primi infomațiile în timp real și a le vizualiza de la distanță. Stația de bază este sistemul principal de notificare, așa că dacă Wi-Fi-ul își pierde conexiunea sau telefonul se defectează (sau nu îl aveți deloc), stația de bază va emite în continuare notificări. Deși nu este necesară conexiunea Wi-Fi pentru funcționarea șosetei, aceasta oferă o experiență mai bună pentru utilizator dacă acesta dorește primirea informațiilor pe telefon. Nu se recomandă folosirea conexiunii mobile prin HOTSPOT.

Șoseta Smart Sock 3 de la Owlet se potrivește copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-18 luni sau cu o greutate de până la 13,6 kg. Pachetele Owlet Smart Sock Plus și Smart Sock Extension Pack includ șosete din material textil care se potrivesc copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-5 ani sau cu o greutate de până la 25 kg.

Da! Șoseta Owlet Smart Sock este subțire și se va potrivi chiar și sub o șosetă textilă obișnuită. Doar asigurați-vă că șoseta Smart Sock este poziționată corect și direct pe piele și asigurați-vă că există suficient spațiu pentru ca piciorul bebelușului să fie confortabil și că șoseta textila / pijamalele / salopeta care acoperă talpa picioarelor să fie lejere.

Da, șoseta din material textil trebuie spălată manual în mod regulat, folosind un detergent pentru spălare delicată. ASIGURAȚI-VĂ CĂ AȚI ÎNDEPĂRTAT SENZORUL ELECTRONIC AL ȘOSETEI ÎNAINTE DE SPĂLARE! Vă recomandăm să spălați șoseta din material o dată pe săptămână sau la nevoie. Acest lucru va ajuta la menținerea produsului în stare de funcționare și la reducerea potențialului de iritare a pielii. Vă rugăm să spălați șosetele cel puțin o dată pe săptămână în apă rece, fie le spălați manual, fie le spălați la mașină într-o pungă de îmbrăcăminte pe ciclu delicat. Lăsăți să se usuce la aer. Nu puneți în uscător, deoarece căldura de la uscător poate deforma fereastra de vinil și poate face ca materialul să-și piardă mai repede forma. Picioarele bebelușului pot transpira noaptea, iar bacteriile adoră să crească în medii calde și umede, iar spălarea regulată va menține picioarele micuțului tău fericite și sănătoase!

Da.
Pachetul Owlet Smart Sock 3 conține 2 perechi, marimea 1 și 2 pentru bebeluși de la 0 la 18 luni – cu greutatea cuprinsă între 2,3 și 13,6 kg.
Pachetul Owlet Smart Sock 3 Plus conține 3 perechi, marimea 1,2 și 3.
Mărimea 1 și 2 sunt concepute pentru bebeluși de la 0 la 18 luni – cu greutatea cuprinsă între 2,3 și 13,6 kg
Mărimea 3 este concepută pentru copiii cu varsta cuprinsă între 18 luni si 5 ani sau cu greutatea cuprinsă între 13,6 kg și 25 kg.
Picioarele bebelușilor au forme diferite astfel că potrivirea măsurilor poate varia. Este important să fixați corect șoseta însă ea nu trebuie să strângă piciorul copilului.

Da, șoseta Smart Sock este vândută într-o varietate de culori dintre care: verde deschis, roz prăfuit și verde închis.

Da, oferim o garanție de 2 ani de la data configurării aplicației. Există însă două probleme frecvente pe care le-am întâlnit și care nu sunt acoperite de garanție. Este vorba despre deterioarea senzorului electronic de animalele de companie sau spălarea accidentală a senzorilor.

Produsul Owlet Smart Sock este un produs de consum ce oferă părinților o perspectiva asupra bunăstării bebelușului lor, și de asemenea liniștea părinților de fiecare dată când își pun bebelușul la somn. Produsul Owlet Smart Sock nu este un dispozitiv medical aprobat de FDA și este destinat pentru infanți cu o stare de sănătate bună. Nu va înlocui practicile pentru somnul în siguranță.

Pulsoximetria a fost folosită în spitalele din SUA din 1987 și nu au fost identificate efecte adverse pe termen lung. Pulsoximetria în mod tradițional nu produce arsuri și nu dăunează pacienților și s-au luat măsuri suplimentare pentru a minimiza orice risc. Dacă produsul este utilizat conform recomandărilor producatorului, nu ar trebui să dăuneze copilului dumneavoastră.

Nu este nevoie să schimbați bateria. Șoseta Smart Sock este alimentată de o baterie reîncărcabilă tip monedă (precum cea pe care o veți găsi la ceasul de mână). Oricum, Șoseta Smart Sock va trebui să fie încărcată zilnic.

Ambii părinți pot accesa informațiile copilului lor și statisticile de sănătate din aplicație de pe smartphone-urile lor in mod simultan, permițând ambilor să urmărească copilul.

Da! Stația de bază este sistemul dvs. principal de notificare pentru Smart Sock. Deși nu veți putea vedea citirile în direct, stația de bază este concepută pentru a vă anunța dacă ritmul cardiac sau nivelul de oxigen al bebelușului dvs. depășesc limitele.

Vom lansa în curând Owlet Cam! Vor putea fi redate videoclipuri HD 1080p în aplicația Owlet. Camera are vedere pe timp de noapte, sunet bidirecțional, sunet de fundal, senzor de temperatură a camerei, WiFi criptat, obiectiv cu unghi larg de 130 de grade și multe altele. Camera funcționează excelent și singură, dar poate fi integrată și cu Owlet Smart Sock.

Vei fi notificat dacă monitorul nu redă imagini valide sau dacă șoseta s-a desprins și a căzut de pe piciorul bebelușului.

Da. Fiecare copil va avea nevoie de propriul dispozitiv Smart Sock separat și complet. În aplicația Owlet se vor adăuga mai multe profiluri. Pentru fiecare copil se va crea câte un profil în care se înregistrează dispozitivul Owlet alocat. Toate profilurile aferente copiilor se vor regăsi în cadrul aceleiași aplicații.

Smart Sock nu este un dispozitiv medical. Nu este destinat utilizării ca dispozitiv medical sau înlocuirii unui dispozitiv medical. Nu are scopul de a diagnostica, vindeca, trata, atenua sau preveni orice boală sau stare de sănătate sau să investigheze, să înlocuiască sau să modifice anatomia sau orice proces fiziologic. Șoseta Owlet Smart este destinată copiilor sănătoși cu vârsta de până la 18 luni și pragurile de notificare de pe Owlet Smart Sock nu sunt la fel de stricte ca un monitor medical. Acest produs este destinat doar să vă ajute în urmărirea bunăstării copilului dumneavoastră și nu este destinat să vă înlocuiască în calitate de îngrijitor. Sunteți responsabil pentru sănătatea și bunăstarea bebelușului dvs. și pentru respectarea regulilor de somn, sănătate și îngrijire sigure. Nu utilizați Smart Sock ca instrument de diagnosticare. Nu utilizați Smart Sock dacă medicul dumneavoastră vă recomandă utilizarea unui pulsioximetru de spital. Nu utilizați Smart Sock dacă medicul dumneavoastră vă recomandă utilizarea unui monitor de apnee din spital. Nu folosiți Smart Sock ca scuză pentru obiceiul de somn nesigur. Nu utilizați Smart Sock ca înlocuitor sau în locul îngrijirii adulților.

S-ar putea să vă mai fi întâlnit cu această tehnologie în cabinetul medicului. Pulsoximetria se gășeste în dispozitivul cu lumină roșie care vă este aplicat pe deget atunci când mergeți la spital. Un fascicul de lumină străbate pielea și estimează nivelul de oxigen din fluxul sangvin bazându-se pe cantitatea de lumina transmisă către senzor.

Șoseta Smart Sock utilizează Bluetooth 4.0 Low Energy (2,4 GHz) și nu va interfera cu alte alarme ale dispozitivelor din casă, telefoanele mobile sau alte dispozitive electronice. Stația de bază folosește conexiunea Wi-Fi pentru a comunica prin internet cu cloud-ul nostru.

Nu, monitorul nu este întotdeauna pornit și folosește Bluetooth Low Energy (BLE) pentru a comunica periodic cu telefonul dvs. Undele radio generate de dispozitiv sunt de peste douăzeci de ori mai mici decât cele ale telefoanelor mobile care sunt purtate în buzunarele noastre toată ziua.

Aplicația Owlet este compatibilă cu dispozitivele care rulează iOS 13 sau o versiune ulterioară și cu dispozitivele care rulează Android 7.0 sau o versiune ulterioară.

Senzorul Owlet Smart Sock conține o baterie mică care se va descărca dacă nu este încărcată pe perioade mai lungi de timp. Dacă se lasă bateria descărcată complet, acest lucru poate afecta capacitatea senzorului de a-și recupera proprietățile originale. Există 6 pași pentru depozitarea Smart Sock.
1. Încărcați complet senzorul de la stația de bază alimentată (asigurați-vă că stația de bază este conectată atunci când încărcați.
2. Deconectați senzorul de la stația de bază. senzorul.
3. Opriți senzorul imediat după deconectarea de la stația de bază.
4. Deconectați stația de bază.
5. Depozitați senzorul și stația de bază într-un loc uscat și răcoros.
6. Reîncărcați senzorul la fiecare 6 luni și urmați pașii 1-5.

Coș de cumpărături
Scroll to Top